Nordjysk Elite Speedway

ALLE TIL BROVST LØRDAG DEN 8. JULI

Forberedelserne til Brovst Speedway Club’s 50-års jubilæumsløb er i fuld gang.

Bestyrelserne i henholdsvis Brovst Speedway Club og Nordjysk Elite Speedway arbejder tæt sammen omkring arrangeringen af jubilæumsløbet, der køres på Brovst Speedway Center lørdag den 8. juli med start på 1. heat kl. 14.00.
Der bliver virkelig arbejdet på højtryk bag kulisserne i bestræbelserne på at blive helt klar til jubilæumsløbet. HUSK at der efter jubilæumsløbet er mulighed for at komme med til AFTERPARTY i Sport & Kulturcenter Brovst fra kl. 18.30.

Arbejdet omhandler bl.a. at lave aftaler med kørere i de forskellige klasser, indkøb af mad og drikkevarer, finde officials og hjælpere, lave løbsprogram, finde/opsøge sponsorere og meget meget mere.

Løbende vil vi offentliggøre løbsprogrammet, kørerne i de forskellige løbsklasser, sponsorere m.v. her på vores hjemmeside og på vores sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi håber I vil følge med. Derudover vil vi blive utrolig glade, hvis I vil sprede budskabet om, at man lørdag den 8. juli skal befinde sig på Brovst Speedway Center, hvor der vil være speedway og underholdning for ALLE!

Billetter til jubilæumsløbet er sat til salg til følgende priser:

Jubilæumsløb
(Børn u. 16 år har GRATIS adgang)= 100 kr.

Jubilæumsløb & afterparty= 500 kr.

Billetter til jubilæumsløbet og afterparty kan allerede nu købes i forsalg følgende steder:

➡️ Brovst:
Expert & Punkt1 Brovst
Jernbanegade 9-11
9460 Brovst

➡️ Halvrimmen:
Halvrimmen Bageri
Aalborgvej 13
9460 Brovst

➡️ Aabybro:
Aaby-bageren
Østergade 10
9440 Aabybro

➡️ Fjerritslev:
Renés Vin og Grønttorv
Østergade 2B
9690 Fjerritslev

➡️ Overlade:
Overlade Motor og Autoservice
Bjørnsholmvej 112
9670 Løgstør

➡️ Frederikshavn:
Hos Sanne
Krogen 4
9900 Frederikshavn

Billetter til jubilæumsløbet kan også købes i indgangen på løbsdagen.

Billetter til jubilæumsløbet og afterparty i Sport & Kulturcenter Brovst sælges dog kun i forsalg, hvorfor disse ikke kan købes i indgangen på løbsdagen.

Bor du ikke i nærheden af, eller har du ikke mulighed for, at komme forbi et af salgsstederne, så tøv ikke – Ring eller skriv til enten Preben Larsen på tlf.nr. 4021-7726 eller Rasmus Larsen på tlf.nr. 2070-2807. Så finder vi ud af en løsning.

Alle ønskes en god Kristi himmelfartsdag og måske endda ferie for nogle.

Facebooklinkedin