I Nordjysk Elite Speedway ønsker vi at skabe de bedste rammer og vilkår for vores sponsorer/samarbejdspartnere, så de får eksponering og speedway opleveler i topklasse. Som sponsor/samarbejdspartner skal man have noget for pengene og ikke mindst føle sig en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway.

I Nordjysk Elite Speedway tilbyder vi en lang række eksponeringsmuligheder, når I sammen med os sætter jeres brand i forbindelse med tilskuerne til vores matcher, overfor andre forretningsfolk i sponsorteltet m.m. Vi tilbyder bl.a. eksponering med reklameskilte på Sparekassen Danmark Speedway Arena, logo på sponsorbanner ved interviewpladsen og sejrspodiet, logo på holdveste, indtegning af logo på vores hjemmeside, omtale og eksponering på vores digitale platforme (hjemmeside, Facebook, Instagram og LinkedIn), markedsføring og annoncering i programmer på matchdage, speakeromtale på matchdage m.v.

Nordjysk Elite Speedway kan med andre ord blive en genvej til nye forretninger og give en enestående mulighed for at vise netop jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser – Samtidig med at I kan nyde speedway i topklasse på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst. Som sponsor/samarbejdspartner i Nordjysk Elite Speedway kan man f.eks. også inviterer medarbejdere og forretningsforbindelser til speedway for på den måde at pleje medarbejderne og forretningsforbindelserne.

Mulighederne er mange. Læs mere om mulighederne for at blive en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway i vores sponsorkatalog nedenfor: