Nordjysk Elite Speedway ønsker at skabe de bedste rammer og vilkår for vores sponsorere. Som sponsor skal man have noget for pengene og ikke mindst føle sig en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway.

I Nordjysk Elite Speedway tilbyder vi en lang række eksponeringsmuligheder, når I sammen med os sætter jeres brand i forbindelse med tilskuerne til vores matcher, overfor andre forretningsfolk i vores sponsortelt og VIP-lounge, Tv-seere m.v. Vi tilbyder bl.a. eksponering med reklameskilte på Sparekassen Danmark Speedway Arena, logo på holdveste, reklame på sponsortavle i ryttergården til brug for Tv-interviews, indtegning af logo på vores website, omtale og eksponering på vores digitale platforme (hjemmeside, Facebook, Instagram og LinkedIn), markedsføring og annoncering i match programmer, speakeromtale på matchdage m.v.

Nordjysk Elite Speedway kan med andre ord blive en genvej til nye forretninger og give en enestående mulighed for at vise netop jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser – Samtidig med at I kan nyde top speedway på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst.

Læs mere om mulighederne for at blive en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway i vores sponsorkatalog nedenfor: