Nordjysk Elite Speedway ønsker at skabe de bedste rammer for vores sponsorere, så man får en oplevelse i særklasse og føler sig en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway.

I Nordjysk Elite Speedway tilbyder vi en lang række eksponeringsmuligheder, når I sammen med os sætter jeres brand i forbindelse med tilskuerne til vores matcher, overfor forretningsfolk i VIP-loungen, TV-seer m.v. Vi tilbyder eksponering med alt fra reklameskilte på Sparekassen Vendsyssel Speedway Arena, logo på holdveste, indtegning af logo på vores website, omtale og eksponering på vores digitale platforme, markedsføring og annoncering i matchday programmer, speakeromtale på matchdays, markedsføring på sponsortavlen til TV-interviews m.v.

Som sponsor har I mulighed for at blive en del af Nordjysk Elite Speedway´s voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Nordjysk Elite Speedway kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser.

Læs mere om mulighederne for at blive en del af holdet i Nordjysk Elite Speedway i vores sponsorkatalog nedenfor: