Nordjysk Elite Speedway

MADSEN, THOMSEN OG KANDIS VAR SUVERÆNE I SEJR

Onsdag den 25. maj var der dækket op til den helt store festdag på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst. Nordjysk Elite Speedway tog i mod gæsterne fra Region Varde Elitesport og efter matchen gav Danmarks mest populære danseband Kandis koncert på indercirklen.

Inden matchen havde der regnet en del, men banefolkene formåede igen at lave en god racerbane til glæde for kørerne og det store fremmødte publikum. 

Vores arena sponsor, Sparekassen Danmark, havde givet deres kunder mulighed for at komme til speedway og Kandis koncert, hvilket der var rigtig mange der havde taget i mod. Det samlede tilskuertal var på omkring 2000 publikummer, så voldene var fyldt godt op med forventningsfulde mennesker.

Matchen startede skidt for Nordjysk Elite Speedway, idet Region Varde Elitesport lagde sig i front. 

C-kører for Nordjysk Elite Speedway Sam Jensen styrtede i heat 5, hvor han slog sig. Sam Jensen blev kørt ud fra banen i en ambulance. Heldigvis var Sam Jensen ikke kommet alvorlig til skade, men han var godt forslået. Trods smerter kørte Sam Jensen videre i matchen.

Efter heat 5 var stillingen 12-18 til gæsterne fra Region Varde Elitesport. 

Holdleder for Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, indsatte i heat 6 Leon Madsen som taktisk reserve i stedet for Thomas Jørgensen. Det gav pote, da Leon Madsen og Tobias V. Thomsen vandt heatet med pointscoren 5-1. Stillingen var nu kun 17-19 til Region Varde Elitesport.

Efter heat 7 fik Nordjysk Elite Speedway kontakt til Region Varde Elitesport ved stillingen 21-21. Frem til heat 9 var stillingen helt lige 27-27.

I de resterende 5 heat var Nordjysk Elite Speedway ovenpå og vandt matchen med 45-39 til stor glæde for hjemme publikummet og alle i og omkring klubben. Sejren var årets første for Nordjysk Elite Speedway, der med sejren stadigvæk ligger sidst i SpeedwayLigaen med 2 point. De nærmeste forfølgere i tabellen har 4 point, så alt er åben med 8 matcher tilbage i grundserien.

For Nordjysk Elite Speedway blev Grand Prix kører Leon Madsen topscorer med hele 20 point på 7 heat. Også den lokale D-kører fra Brovst Tobias V. Thomsen ville lege med for Nordjysk Elite Speedway, da han scorede imponerende 11+1 point på 6 heat. Undervejs i matchen vandt Tobias V. Thomsen over A-kører Timo Lahti fra Region Varde Elitesport.

Efter matchen var der koncert med Danmarks mest populære danseband Kandis på indercirklen. Kandis leverede varen i den ca. 1,5 time de spillede til stor glæde for publikum på Sparekassen Danmark Speedway Arena.

Alt i alt var det en rigtig dejlig aften. Nordjysk Elite Speedway takker alle for opbakningen i forbindelse med matchen og Kandis koncerten.

Næste match for Nordjysk Elite Speedway er i næste uge, onsdag den 1. juni kl. 18.30, hvor modstanderne er Slangerup Speedway Klub på udebane i Nordsjælland.

Den næste hjemmebane match for Nordjysk Elite Speedway er onsdag den 8. juni kl. 18.30, hvor modstanderne ligeledes er Slangerup Speedway Klub.


MATCHFACTS, NORDJYSK ELITE SPEEDWAY – REGION VARDE ELITESPORT:


NORDJYSK ELITE SPEEDWAY, 45 POINT

1. Leon Madsen (A)= 20 point (3, 3, 3, 3, 3, 2, 3)

2. Thomas Jørgensen (B)= 6+1 point (1, 1, 0, 1*, 3)

3. Hubert Legowik (B)= 6+1 point (0, 1, 1*, 3, 1, 0)

4. Sam Jensen (C)= 2+1 point (0, d, 1*, 1)

5. Tobias V. Thomsen (D) 11+1 point (2, 2*, 1, 2, 3, 1)

Holdleder: Janus Millard


REGION VARDE ELITESPORT, 39 POINT

1. Timo Lahti (A)= 10+1 point (2, 2, 0, 2, 3, 1*)

2. Tim Sørensen (B)= 5+2 point (2*, d, 0, 1*, 0, 2)

3. Keynan Rew (C)= 9+1 point (1*, 3, 3, 2, 0, 0)

4. Antonio Lindbäck (B)= 14+1 point (3, 2*, 2, 3, 2, 2)

5. Nicolai Heiselberg (D)= 1 point (0, 1, 0, 0)

Holdleder: Brian Møller Skydt

Nordjysk Elite Speedway på sejrsskamlen for første gang i år. Fra venstre mod højre: Holdleder Janus Millard, Leon Madsen, Tobias V. Thomsen, Hubert Legowik, Thomas Jørgensen og Sam Jensen.

Foto: Mogens Christensen, CareTeam Fotografi.
Facebooklinkedin