Nordjysk Elite Speedway

NS SYSTEM ER MED PÅ HOLDET IGEN I 2022

Vi er glade for at meddele, at NS system fortsætter som sølvsponsor i Nordjysk Elite Speedway i 2022. NS system og Nordjysk Elite Speedway fortsætter dermed samarbejdet, som begyndte i 2021.

Kort om NS System:

NS system er beliggende i den nordjyske by Frederikshavn og har siden 1965 leveret bæredygtig tryk på tekstiler. I dag tænker NS System i hele løsninger, hvor de sikrer, at du får det rigtige tekstil med tryk efter dit behov – i høj kvalitet og leveret til tiden.

Hos NS System finde du lige netop den løsning, der passer til din opgave og naturligvis i den bedste kvalitet. Kort sagt er NS system en virksomhed baseret på en solid forståelse af dine behov som kunde. NS System vægter leveringssikkerhed meget højt, og så er det vigtigt, at du oplever det som værende nemt at være kunde hos dem.

I dag tænker NS System ikke kun i print, transfers eller broderi, men i hele løsninger, hvor de sikrer at du får det rigtige tekstil med mærkning efter dit behov – i høj kvalitet og leveret til tiden.

NS System har mere end 60 engagerede medarbejdere deres topmoderne virksomhed i Frederikshavn, og fælles for dem er, at det er dygtige medarbejdere, der har oparbejdet en stor faglig viden. De er medvirkende til at løfte kvaliteten på deres produkter og ydelser, samt muliggør et produktsortiment, der betyder at de kan gøre dig og dine kunder synlige på alle former for tekstiler.

Som et af Nordens 3 største trykkerier til tekstiler tager NS System ansvar og går forrest, når det glæder bæredygtighed. Dette gælder ikke bare om at lave de bedste produkter, aflaste medarbejderne for ensidigt gentagende arbejde, sikre at alle har det godt, og at alle får en rimelig løn, – men at NS System selv vil gå forrest og sikre, at de producerer bæredygtigt.

Det vigtigste for NS System er, at de arbejder med råvarer og producerer produkter, som ikke er skadelige for de mennesker, der arbejder eller bruger dem, og som ikke skader miljøet. NS System går imod køb og smid væk-kulturen. Med deres holdbare produkter, garanterer de,  at tekstilerne aldrig bliver kasseret på grund af, at vores logoer går i stykker.

Læs mere om NS System på deres hjemmeside:

nssystem.com/da-dk/

Nordjysk Elite Speedway siger tak for opbakningen og tilliden fra NS System. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2022.

Facebooklinkedin