Nordjysk Elite Speedway blev grundlagt i 2020 og er elite afdelingen i Brovst Speedway Club.

I 2021 var Brovst Speedway Club igen at finde i landets bedste speedway række SpeedwayLigaen under navnet Nordjysk Elite Speedway. Inden 2021 var det 11 år siden, at Brovst Speedway Club sidst var med i SpeedwayLigaen. Målet er klart – Nordjysk Elite Speedway vil tilbage og være en fast del af topstriden i dansk speedway. Med danske mesterskaber i 1990, 1998 og 2000 var Brovst Speedway Club med til at præge dansk speedway og har gennem tiden fostret mange dygtige speedwaykørere, heriblandt den 22-dobbelte verdensmester Hans Nielsen, der i dag er en succesrig landstræner for Danmark.

Nordjysk Elite Speedway har hjemmebane på Sparekassen Danmark Speedway Arena på Mou Kær, som ligger få kilometer fra Brovst by. Nordjysk Elite Speedway vil igennem seværdig og publikumsvenlig speedway sikre, at alle får en god speedwayoplevelse på Sparekassen Danmark Speedway Arena. Holdet vil består af lokale kørere, der vil blive krydret med andre danske- og udenlandske kørere.

Nordjysk Elite Speedway oplever stor interesse fra sponsorer, frivillige, kørere, publikummer m.v. Den store interesse er med til at skabe fundamentet, således Nordjysk Elite Speedway igen kan kæmpe med om topplaceringerne i dansk speedway.

Nordjysk Elite Speedway ønsker at gøre speedway til en familiesport på højde med f.eks. fodbold og håndbold, hvor hele familien tager til speedway på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst. Direktør for Nordjysk Elite Speedway er den lokale murer- og kloakmester Allan Thomsen, der har været engageret i Brovst Speedway Club gennem adskillige år. Allan Thomsen fortæller, at det gælder om at få løftet rammerne i Brovst, samt selvfølgelig løbende at have et stærkt hold, der skaber grundlaget for velbesøgte løb i Brovst, således det bliver en succes og gevinst for alle i og omkring klubben.

Velkommen til Nordjysk Elite Speedway – Hele Nordjyllands speedway hold.

PLACERING I SPEEDWAYLIGAEN UNDER KLUBNAVNET NORDJYSK ELITE SPEEDWAY:

SÆSON 2021= 7. PLADS

SÆSON 2022=

Preben Larsen

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Larsen

Bestyrelsesmedlem