Nordjysk Elite Speedway kører med slagger

Man kan ikke sige Brovst uden at sige speedway og drømmekage. Brovst skal igen være centrum for speedway i superligaen, når Metal Speedway League starter i maj 2021.

Nordjysk Elite Speedway er Brovst Speedway Elite afdeling. Brovst speedway vil tilbage på toppen i dansk speedway, som i de gode gamle dage.

Efter 11 års pause er klubben med de stolte traditioner tilbage i toppen af dansk speedway. Med danske mesterskaber i 1990, 1998 og 2000 var klubben med til at præge dansk speedway og har fostret mange dygtige kører heriblandt den 22-foldige verdensmester Hans Nielsen, der i dag er en succesrig landstræner.

Formand for Nordjysk Elite Speedway er Murermester Allan Thomsen, der har været engageret i klubben gennem flere år. Formanden fortæller, at det gælder om at få løftet rammerne i Brovst samt selvfølgelig løbende at have en stærkt hold, der skaber grundlaget for velbesøgte løb i Brovst og dermed at vær hele Nordjyllands speedway bane.

Folkene bag Nordjysk Elite Speedway har allerede oplevet stor interesse fra kører og sponsorer. Den store interesse er med til at skabe rammerne for at gøre speedway til en familiesport med mange tilskuere og dermed også til en succes for klubbens sponsorer.

Bøje Holmsgaard Lundtoft

Formand

Hans Jacob Møgelmose

Kasserer

Jan Larsen

Eventansvarlig

Gitte Rothberg

Sekretær