Nordjysk Elite Speedway blev grundlagt i 2020 og er elite afdelingen i Brovst Speedway Club.

I 2021 var Brovst Speedway Club igen at finde i landets bedste speedway række SpeedwayLigaen under navnet Nordjysk Elite Speedway. Inden 2021 var det 11 år siden, at Brovst Speedway Club sidst var med i SpeedwayLigaen. Målet er klart – Nordjysk Elite Speedway vil tilbage og være en fast del af topstriden i dansk speedway. Med danske mesterskaber i 1990, 1998 og 2000 var Brovst Speedway Club med til at præge dansk speedway og har gennem tiden fostret mange dygtige speedwaykørere, heriblandt den 22-dobbelte verdensmester fra Brovst Hans Nielsen.

Nordjysk Elite Speedway har hjemmebane på Brovst Speedway Center på Mou Kær, som ligger få kilometer fra Brovst by. Nordjysk Elite Speedway vil igennem seværdig og publikumsvenlig speedway sikre, at alle får en god speedwayoplevelse på Brovst Speedway Center.

Nordjysk Elite Speedway ønsker at gøre speedway til en familiesport som f.eks. fodbold og håndbold, hvor hele familien tager til speedway på Brovst Speedway Center. For at det skal lykkedes gælder det om at få løftet rammerne på Brovst Speedway Center, samt selvfølgelig løbende at have et stærkt hold, der skaber grundlaget for velbesøgte løb, således alle får en god oplevelse.

Nordjysk Elite Speedway byder ALLE velkommen til speedway på Brovst Speedway Center.