Man kan ikke sige Brovst uden at sige speedway og drømmekage. Fra 2021, efter 11 års pause, deltager Brovst Speedway Club igen i landets bedste speedwayrække Metal Speedway League under navnet Nordjysk Elite Speedway. Målet er helt klart: Nordjysk Elite Speedway vil tilbage på toppen i dansk speedway, som i de gode gamle dage. Med danske mesterskaber i 1990, 1998 og 2000 var klubben med til at præge dansk speedway og har fostret mange dygtige kører gennem tiden, heriblandt den 22-foldige verdensmester Hans Nielsen, der i dag er en succesrig landstræner for Danmark.

Nordjysk Elite Speedway har hjemmebane på Sparekassen Danmark Speedway Arena på Mou Kær, som ligger få kilometer fra Brovst by. Nordjysk Elite Speedway vil igennem seværdig og publikumsvenlig speedway sikre, at alle får en god speedwayoplevelse på Sparekassen Danmark Speedway Arena. Holdet vil består af lokale kørere, der vil blive krydret med andre danske- og udenlandske kørere.

Nordjysk Elite Speedway oplever stor interesse fra sponsorere, frivillige, kørere, tilskuere m.v. Den store interesse er med til at skabe fundamentet, således Nordjysk Elite Speedway igen kan komme med i toppen af dansk speedway.

Nordjysk Elite Speedway ønsker at gøre speedway til en familiesport på højde med f.eks. fodbold og håndbold, hvor hele familien tager til top speedway i Brovst. Direktør for Nordjysk Elite Speedway er murer- og kloakmester Allan Thomsen, der har været engageret i Brovst Speedway Club gennem adskillige år. Allan Thomsen fortæller, at det gælder om at få løftet rammerne i Brovst, samt selvfølgelig løbende at have et stærkt hold, der skaber grundlaget for velbesøgte løb i Brovst, således det bliver en succes og gevinst for alle i og omkring klubben.

Vi er Nordjysk Elite Speedway – Hele Nordjyllands Speedway Hold.

Bøje Holmsgaard Lundtoft

Formand

Hans Jacob Møgelmose

Kasserer

Jan Larsen

Eventansvarlig

Gitte Rothberg

Sekretær