Nordjysk Elite Speedway

SÆLGER SØGES: ER DU VORES NYE MAND/KVINDE PÅ HOLDET?

Er du sælger?

Kan du sælge?

Brænder du for at sælge?

Kan du svare ja til mindst to af overnævnte spørgsmål, så er det muligvis dig vi står og mangler i vores team. 

Vi søger en sælger der kan sælge oplevelser/sponsorater til kunder primært i trekants området: Randers/Holstebro/Skagen. Området er stort og markedet for salg er der.

Hvem er vi?

Vi er Nordjysk Elite Speedway, og har rødder i den nordjyske by Brovst. Nordjysk Elite Speedway er et selskab der driver et professionelt speedway hold, som kører med i den danske speedway liga under Danmarks Motor Union. Vi havde vores første sæson i 2021, så vi er forholdsvis nye i “gamet”, men det skal man ikke tage fejl af. Vi har allerede vist os positivt frem, da vi i løbet af 2021 kunne præsenterer verdensstjernen Leon Madsen, som er blandt en af de bedste speedwaykører i verden. Leon Madsen fortsætter i øvrigt hos os i 2022.

Men vi vil mere, vi vil til tops i speedway verdenen, som vi har været kendt for år tilbage. 

Skal du med på rejsen og være med til at udvikle, forny og gøre en forskel, så er det måske dig vi mangler. Lyder det som noget for dig og noget du gerne vil prøve kræfter med, så hold dig ikke tilbage!

Stillinger som sælger i Nordjysk Elite Speedway vil være med frihed under ansvar. Stilling vil være en “kommissionssalgs stilling”. Lønvilkår og øvrige vilkår indgåes efter nærmere aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ved yderligere information kontakt:

Allan Thomsen

Direktør, Nordjysk Elite Speedway ApS

Tlf.nr. 21 74 71 84

Er du vores nye sælger i Nordjysk Elite Speedway?
Facebooklinkedin